(4 ψήφοι)

Το Πάσχα της Κατερίνας (της Στανίση)

Το Πάσχα της Κατερίνας (της Στανίση)

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού Πάσχα, ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε. Από την ακομπλεξάριστη και ειλικρινή παρουσίασή του, μέσα από μια αυθεντική, λαϊκή προσωπικότητα. Αυτή της Κατερίνας Στανίση.

Έτσι έζησα από μικρός το Πάσχα μου, έτσι το θυμάμαι και έτσι θα ήθελα να το θυμάμαι για πάντα...

Με τη νονά στα κόκκινα, κούκλα, γαλαντόμα, μαλλί και μάτι στην τρίχα, φορτωμένη με σακούλες από τα παιχνιδάδικα και τους θείους λιώμα απ' τα χαράματα, μπροστά στο γεμάτο χοληστερίνη αρνί.

Τσίκνα παντού, λαϊκά ή δημοτικά στη διαπασών και η κιτς καρέκλα του γύφτου γύρω από το αντίστοιχο κιτς πλαστικό τραπέζι, φουλ στο συγγενολόι.

Στα δικά μας λοιπόν Ermis Awards, εγώ θα έδινα το Grand Prix Lion στη διαφήμιση του Jumbo, παρ' ότι κάποιες προηγούμενες με έχουν κάνει κάποιες φορές να αγανακτήσω.

Άλλωστε, με το που έβλεπα τη νονά μου, ούτε που θυμόμουν πόσο καιρό έχω κάνει να τη δω.

Τις τσάντες κοιτούσα και ανυπομονούσα να τις ανοίξω και να βουτήξω τα δώρα μου.

Τάκης Γιαννούτσος

Το 1977 ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν 11 χρονών. Τότε ήταν που συναντήθηκε με το Punk. Από τότε δεν χωρίστηκαν ΠΟΤΕ. Το 1997 συναντήθηκε με το πρώτο του παιδί. Το 1999 με το δεύτερο και το 2007 με το τρίτο. Κάνει μικρά διαλείμματα και ξανακάνει παιδιά. Με πολλές μαμάδες για να υπάρχει μία ποικιλία στη ζωή (των παιδιών φυσικά). 

Πιστεύει πολύ στην κουβέντα που του είπε ένας πολύ καλός του φίλος και σπουδαίος μουσικός: "τα παιδιά Τάκη μου είναι καλά να τα έχεις και ακόμα καλύτερα να μεγαλώνουν με τις μαμάδες τους". Κάποια στιγμή σκέφτηκε να κάνει στείρωση. Γρήγορα όμως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει παιδιά. Κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο. Ακόμα κι απ' το Punk...

Top5
Daddy Cool

«Της καλομάνας το παιδί, το πρώτο να 'ναι κόρη» έλεγε ο

...

« Με λένε Γιώργο Χ., και είμαι 40 χρονών. Είμαι

...

«Το προσκλητήριο, μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται

...

«Που τους πας αυτούς στο σκυλάδικο;» λέει η γυναίκα μου

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom