(5 ψήφοι)

Tweets για τα παιδιά μου που δεν έγραψα

Tweets για τα παιδιά μου που δεν έγραψα

• Τις τελευταίες μέρες είμαι σε ένα τρελό δίλημμα: να μάθω στα παιδιά μου να χορεύουν Harlem Shake ή να τα πάω στο ΙΚΕΑ να τα κεράσω κεφτεδάκια;

 

• Με 70 ευρώ έχω σπίτι μου μία μικρή «sexy νοσοκόμα» και μία έφηβη «sexy καλόγρια». Ο γιος μου θα τις πάρει με ελικόπτερο γιατί ντύθηκε «Βλαστός».

 

• Μου ζήτησαν και τα τρία να τα πάω βόλτα την Κυριακή στη Διον. Αρεοπαγίτου. – Στην Ακρόπολη; τα ρώτησα. –Στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου, μου είπαν.

 

• Η Lara Croft έγινε 21, ο Harry Potter κάνει γυμνά... μένει τώρα ο Σαντιγκάι να τα φτιάξει με την Kim Kardashian.

 

• - Μπαμπά πού θα πάμε φέτος το καλοκαίρι; - Στον Roger Waters. Όπως και πέρσι.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Γιαννούτσος

Το 1977 ο Τάκης Γιαννούτσος ήταν 11 χρονών. Τότε ήταν που συναντήθηκε με το Punk. Από τότε δεν χωρίστηκαν ΠΟΤΕ. Το 1997 συναντήθηκε με το πρώτο του παιδί. Το 1999 με το δεύτερο και το 2007 με το τρίτο. Κάνει μικρά διαλείμματα και ξανακάνει παιδιά. Με πολλές μαμάδες για να υπάρχει μία ποικιλία στη ζωή (των παιδιών φυσικά). 

Πιστεύει πολύ στην κουβέντα που του είπε ένας πολύ καλός του φίλος και σπουδαίος μουσικός: "τα παιδιά Τάκη μου είναι καλά να τα έχεις και ακόμα καλύτερα να μεγαλώνουν με τις μαμάδες τους". Κάποια στιγμή σκέφτηκε να κάνει στείρωση. Γρήγορα όμως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει παιδιά. Κατάλαβε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο. Ακόμα κι απ' το Punk...

Top5
Daddy Cool

«Της καλομάνας το παιδί, το πρώτο να 'ναι κόρη» έλεγε ο

...

« Με λένε Γιώργο Χ., και είμαι 40 χρονών. Είμαι

...

«Το προσκλητήριο, μου έπεσε απ'τα χέρια, όχι δε γίνεται

...

«Που τους πας αυτούς στο σκυλάδικο;» λέει η γυναίκα μου

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana

Bright Side of Mom