(21 ψήφοι)

Αισιοδοξία είναι... | Αρετή Μποταΐτη

Αισιοδοξία είναι... | Αρετή Μποταΐτη

Αισιοδοξία είναι να έχεις αγωνία για τις εξετάσεις που θα κάνει κι εκείνη να τρέχει χορεύοντας σε όλο τον διάδρομο της κλινικής ενώ πηγαίνετε να της βάλουν την πεταλούδα στο χεράκι.

Αισιοδοξία είναι να στέκεσαι έξω από την πόρτα, ενώ είναι μέσα, κι εκείνη να μην κλάψει καθόλου και να βγει με το χεράκι δεμένο δείχνοντάς σου το νέο της «βραχιόλι».

Αισιοδοξία είναι το πεταχτό χαμόγελο που σου χαρίζει τα δευτερόλεπτα πριν κοιμηθεί ενώ η αναισθησιολόγος τής κάνει την ένεση στην αγκαλιά σου.

Αισιοδοξία είναι να περιμένεις έξω από την αίθουσα και από τους διπλανούς χώρους να συγκρατείς, ανάμεσα σε διάφορες κουβέντες άλλων ανθρώπων, μονάχα λέξεις όπως «όλα καλά», «τέλεια», «πολύ καλά».

Αισιοδοξία είναι να λαμβάνεις μηνύματα από Φίλες ότι σε σκέφτονται.

Αισιοδοξία είναι να λες από μέσα σου την προσευχή σου επί μία ώρα α-στα-μά-τη-τα.

Αισιοδοξία είναι να βγαίνει και να περιμένεις να ξυπνήσει για να της πεις ότι όταν φύγετε την περιμένει στο σπίτι μια τεράστια σοκολάτα.

Αισιοδοξία είναι να ξυπνάει και να βλέπεις τα όμορφα γαλάζια της μάτια να σου γελούν.

Αισιοδοξία είναι σου λένε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν σε 7-10 μέρες κι εσύ να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισιοδοξία είναι να επιστρέφετε με το ασθενοφόρο, ο δρόμος να είναι γεμάτος λακούβες κι εκείνη να σου λέει ότι θα πάρει τηλέφωνο τον -μόνο- Δήμαρχο –που ξέρει- (της Τεμπελοχώρας, βλέπε Lazy Town) για να του κάνει παράπονα για τους δρόμους της πόλης!

Αισιοδοξία είναι να κοιμάται και να τη χαζεύεις για ώρες μέχρι τη στιγμή που σε παίρνει ο ύπνος δίπλα της.

Αισιοδοξία είναι αυτά τα μικρά, που κρύβονται παντού, αρκεί να κοιτάξεις καλά!

 

eurokliniki

 

*Ένα post που ξεκίνησε για status μίας πρότασης στο FB και γράφτηκε με μια ανάσα χωρίς να ξαναδιαβαστεί για διορθώσεις, καλλωπισμούς κλπ.
*About yesterday 15.4.14

 

BrightStarsNote : Τα σχόλια σας είναι σημαντικά για εμάς. Ο χώρος κάτω από την ανάρτηση προσφέρεται γι' αυτό το σκοπό. Αλλά για όσους προτιμούν να αφήσουν ένα πιο προσωπικό σχόλιο για τους δικούς τους λόγους ή μια ερώτηση κ.λ.π. μπορούν να το στείλουν εδώ

Αρετή Μποταΐτη

Πέρασε πολλά χρόνια ανάμεσα σε μικρόφωνα, τραγουδιστές, ηχογραφήσεις, cd και μουσικές σκηνές. Το πρόσωπο πίσω από τα φώτα. Κι όταν τα φώτα εκεί έσβησαν, φώτισαν σε ένα παιδικό χαμόγελο στην αγκαλιά της. Στο Bright Side of Mom θα τη βρείτε κάπου ανάμεσα σε λόγια και τραγούδια ως Lead Singer. Στο γήπεδο θα τη βρείτε ως φανατική οπαδό της ομάδας της. Δεν λέει ποτέ όχι στις καλές συναυλίες, στα ζυμαρικά και στην κόρη της.

Top5
Bits & pieces

Προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται οι φωνές και

...

Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.

Η ομολογία αυτή

...

Είχα φτάσει στην ώρα μου για το ραντεβού στη

...

 

- Έλα σπίτι παιδί μου. Έλα γρήγορα.

...

Μπήκε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana