(3 ψήφοι)

Μια βόλτα σε κάποιες άλλες γειτονιές...ψηφιακές!

Μια βόλτα σε κάποιες άλλες γειτονιές...ψηφιακές!

Όλο και περισσότερες Ελληνίδες μαμάδες – αλλά και μπαμπάδες – ξεκινούν το δικό τους blog για να μοιραστούν εμπειρίες, συναισθήματα και σκέψεις. Με συστατικά την αγάπη και τον ενθουσιασμό δημιουργούν τη δική τους προσωπική σελίδα.

Για όλους εκείνους που είτε έχουν τη δική τους «γειτονιά», είτε ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα blogs άλλων μαμάδων και μπαμπάδων και βολτάρουν χαρούμενα μαθαίνοντας τα νέα τους, στήθηκε μια όμορφη γιορτή. Οι εμπνευσμένοι δημιουργοί του μοναδικού διαδικτυακού portal Μικροί Μεγάλοι δημιούργησαν κάτι υπέροχο....Τις Ψηφιακές Γειτονιές!

Πρόκειται για το 1ο Event Μαμάδων & Μπαμπάδων Bloggers, μια μοναδική εκδήλωση που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του blogging. Μια σειρά ομιλητών με εμπειρία και γνώση, ειδικοί στον τομέα τους, θα μοιραστούν απλόχερα με τους συμμετέχοντες όλα όσα γνωρίζουν. Γιατί το να μοιράζεσαι μπορεί να γίνει διασκεδαστικό!

Τι είναι: Ένα διαδραστικό συνέδριο που συνδυάζει τη γνώση με την εμπειρία.

Πότε: Σάββατο 20 Απριλίου 2013 από τις 10:30-19:30

Που: Στον πολυχώρο The Hub Events

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του event πατήστε εδώ. Αν θέλετε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να κάνετε κράτηση, θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Εμείς θα είμαστε εκεί και πραγματικά ανυπομονούμε να βρεθούμε με τους ανθρώπους που μας έχουν εμπνεύσει!

Αρετή Μποταΐτη

Πέρασε πολλά χρόνια ανάμεσα σε μικρόφωνα, τραγουδιστές, ηχογραφήσεις, cd και μουσικές σκηνές. Το πρόσωπο πίσω από τα φώτα. Κι όταν τα φώτα εκεί έσβησαν, φώτισαν σε ένα παιδικό χαμόγελο στην αγκαλιά της. Στο Bright Side of Mom θα τη βρείτε κάπου ανάμεσα σε λόγια και τραγούδια ως Lead Singer. Στο γήπεδο θα τη βρείτε ως φανατική οπαδό της ομάδας της. Δεν λέει ποτέ όχι στις καλές συναυλίες, στα ζυμαρικά και στην κόρη της.

Top5
Bits & pieces

Προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται οι φωνές και

...

Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.

Η ομολογία αυτή

...

Είχα φτάσει στην ώρα μου για το ραντεβού στη

...

 

- Έλα σπίτι παιδί μου. Έλα γρήγορα.

...

Μπήκε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια

...

Video of the day

  • Becky G, Natti Natasha - Sin Pijama

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana