(5 ψήφοι)

It’s just a bad day, not a bad life!

It’s just a bad day, not a bad life!

 

Πρόσφατα διάβασα αυτή τη φράση «Είναι μόνο μια άσχημη μέρα, όχι μια άσχημη ζωή». Σκέφτηκα πως στην δική μου περίπτωση έχουν υπάρξει πολλές άσχημες μέρες. Ίσως περισσότερες από όσες περίμενα ή χρειαζόμουν.

Όταν λοιπόν μια τέτοια μέρα κάνει την εμφάνισή της, νιώθεις πως ότι είναι να πάει στραβά απλά πάει και δεν ξέρεις τι να κάνεις γι'αυτό. Μοιάζει αυτή η μέρα να είναι ατελείωτη και τα προβλήματα δεν φαίνεται να λύνονται. Παλεύεις με τις πιθανότητες αλλά η μάχη μοιάζει άνιση.

Σε παρασύρει η κούραση της αναμονής και νιώθεις να βουλιάζεις στη μιζέρια των προβλημάτων. Αυτόματα οδηγείσαι σε αδιέξοδα και εύχεσαι όσο τίποτα άλλο αυτή η μέρα να τελειώσει το συντομότερο, δίνοντας τη θέση της στο αύριο. Το αύριο είναι μια όμορφη και ελπιδοφόρα προοπτική, μια καινούρια αρχή, μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν είμαι πάντα χαρούμενη με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου, αλλά μου αρέσει να βλέπω το καλό στους άλλους και στις καταστάσεις. Είναι μια επιλογή.

Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ίσως αυτό κάποιες φορές το παραβλέπουμε. Ότι κι αν είναι αυτό που προκαλεί την αγχωτική κατάσταση του μυαλού σου, θυμήσου πως είναι μόνο μια άσχημη μέρα, όχι μια άσχημη ζωή. Αύριο θα είναι καλύτερα και μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας από εδώ. Δεν είναι όλες οι μέρες καλές, αλλά υπάρχει κάτι καλό σε κάθε μέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ψάξεις.
Συνήθως βλέπουμε γύρω μας μόνο τι μας λείπει. Πώς λοιπόν να προσέξουμε αυτά που ήδη έχουμε ή είμαστε;

Ρίξε μια ματιά γύρω σου και κατέγραψε τα «καλά» που συμβαίνουν ή υπάρχουν στην ημέρα σου. Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από αυτό.

Η ευγνωμοσύνη είναι στάση ζωής και μια μεγάλη πηγή ευτυχίας. Αυτό το συναίσθημα αναπτύσσεται μέσα μας καθημερινά καθώς μαθαίνουμε να εκτιμάμε το δώρο της ζωής και ότι αυτό εμπεριέχει. Αυτός ο θαυμασμός και η προσοχή σε κάθε τι καλό που συμβαίνει ή υπάρχει είναι μια μορφή αγάπης.

 

 


 

► Share Your Story & Join Our Team!

*Αν θέλετε να μοιραστείτε κι εσείς εικόνες από την καθημερινότητά σας, επικοινωνήστε μαζί μας

 Terms & Conditions


 

Ντιάνα Δεμέστιχα

Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη. Σπούδασε Πληροφορική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται στον τομέα του Marketing ο οποίος εξελίσσεται διαρκώς και έτσι της κρατάει το ενδιαφέρον ακόμη και στις άχαρες στιγμές, αυτές των στατιστικών αναλύσεων. Θαυμάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική προσφορά και υποστηρίζει τις καινοτόμες ιδέες. Τον ελεύθερο χρόνο της ακονίζει τη φαντασία της με κάθε είδους χειροτεχνία, παρέα με τη μικρή της κόρη. Έχοντας μια ιδιαίτερη ευαισθησία για την ασφάλεια και τα δικαιώματα των παιδιών, συμμετέχει σε εκστρατείες ενημέρωσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης. Πιστεύει στο Θεό και στην δύναμη της Αγάπης. Αγαπημένη της φράση «Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο».

Top5
Bits & pieces

Προσπαθούσα να καταλάβω από πού έρχονται οι φωνές και

...

Το ομολογώ, είμαι ρατσίστρια.

Η ομολογία αυτή

...

Είχα φτάσει στην ώρα μου για το ραντεβού στη

...

 

- Έλα σπίτι παιδί μου. Έλα γρήγορα.

...

Μπήκε η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα λουλούδια

...

Video of the day

INSTAGRAM

 

ThaGinoMana